Ενημέρωση

Ευχαριστήρια ανάρτηση της Αντιδημάρχου Σαμοθράκης

Ευχαριστήρια ανάρτηση της Αντιδημάρχου Σαμοθράκης Κατερίνας Καραμήτσου Γιαννέλου προς όλους, επαγγελματίες και μη που βοήθησαν να υλοποιηθεί το Μαγικό Χωρίο είτε με χορηγίες ,είτε με υπηρεσίες.

Εκφράζω ένα τεράστιο ευχαριστώ ,σε όλους τους ανθρώπους ,που συνετέλεσαν στο δύσκολο εγχείρημα του στησίματος του Χριστουγεννιάτικου Μαγικού χωριού ,που πίστεψαν στην ιδέα αυτή και την αγκάλιασαν προσφέροντας ,είτε την τέχνη τους , είτε τις χορηγίες τους ,είτε τις υπηρεσίες τους !
Πρώτον από όλους τον Σεβασμιότατο Αλεξανδρουπόλεως, Τραιανουπόλεως και Σαμοθράκης κύριο Άνθιμο .
Επίσης τον Δήμαρχο Δράμας κύριο Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κύριο Γιάννη Ζαμπούκη .
Όλους τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους του Δήμου Σαμοθράκης και συγκεκριμένα τον Παναγιώτη Μαλτέζο ,Ηλία Καραγιάννη,Παναγιώτη Βίτσα και Κώστα Συκά για την μέγιστη προσπάθεια ολοκλήρωσης του χωριού.
Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους Δημοτικούς Συμβούλους Νίκο Κυλίμο ,Σαράντου Φωτεινό και τον Αντιδήμαρχο Γρηγόραινα Γιάννη .Επίσης τον Γιαννέλο Γιάννη,Παλκανίκο Γιάννη ,Νίκο Κατσίκια ,Μιχάλη Γιαννέλο,Γιάννη Θεοδώρου,Χρυσούλα Παλκανίκου διότι διέθεσαν όλη τους την αγάπη για την προσπάθεια αυτή !
Ο ανθρωπιστικός χαρακτήρας της εκδήλωσης, ώθησε οργανωτές και συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν μια όμορφη γιορτή, προσαρμοσμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Το εργαστήρι και το σπίτι του Αϊ Βασίλη , μάγεψε μικρούς και μεγάλους χαρίζοντας διασκέδαση και ψυχαγωγία.
Η ιδέα αυτή πήρε σάρκα και οστά με τη συμβολή και συμμετοχή πολλών παραγόντων. Για τον λόγο αυτό, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς που πρόθυμα έδειξαν την ανθρωπιά τους !

Ευχαριστώ θερμά τον στρατό μας ,για την συμβολή του στο στήσιμο των σκηνών αλλά και του Άη- Βασίλη κυρίου Γαλάνη Αποστόλου για την άριστη συμμετοχή του στην εκδήλωση ,την Αστυνομία μας για την αρωγή της στην τάξη και την ασφάλεια των παρευρισκόντων,καθώς και την Πυροσβεστική για την καθαριότητα των δρόμων !
Ευχαριστώ θερμά ολες τις δασκάλες των Κδαπ (Μυρσίνη ,Νεκταρία ,Κατερίνα ,Όλγα,Στέλλα ),την δασκάλα του παιδικού Λεμονιά Τσαγκούρια και τις μαμάδες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Καμαριώτισσας ,συγκεκριμένα την Δώρα Βούλδη,Σαραφαιάν Βικτώρια,Ταρτακιοτη Μαρία ,Παρθένα Ρωμανίδου που αγκάλιασαν με αγάπη την προσπάθεια μας αυτή και την στήριξαν από την αρχή !
Ευχαριστώ θερμά
τους χορηγούς μας :
Μέλη Τμήματος Διοίκησης Λιμενικού,
Μέλη Τμήματος Διοίκησης Ναυτικού ,
Σαλβάνο Δημήτρη,
Σαλβάνου Αγγελική,
Παπανικολάου Ξενοφών,
Ταμπάκη Γιώργο ,
Καραγιάννη Κατερίνα,
Παλκανίκο Μανώλη για την μουσική,
Παπανικολάου Στράτο για τον ήχο μας,
την ΓΙώτα Τηγανούρια με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής και τις αγγελικές φωνές της μικρής και μεγάλης χορωδίας Αρμονία Γέννεσις.
Τους Σαράντου Γεώργιο και
Ακαμάτη Χρήστο,
Τιάκα Γιώργο για την προσφορά κρεάτων ,τον Τασιούλη Δημήτρη,Κατσίκια Τρύφωνα ,Χάιλα Δούκα ,Θανάση Γρηγόραινα για τα κρασιά .
Την εταιρεία Φονιάς για τις μπύρες,
Το σύλλογο Σαμοθρακιτών Θεσσαλονίκης,
Ταρτανή Μανώλη και Γρηγόρη Γκούβερ για τις αφίσες ,
Ματσά Χρήστο και
Στέλιο Λαζάρου για τα αναψυκτικά.
Επίσης τους :
Δημοσθένους Νίκο,
Χαρανά Βάσω,
Παναγιώτη Ατζανό,
Γερασίδου Στέλλα,
Άννα Τσιριγώτη ,
Αποστολούδια Παναγιώτη,
Αχλάδα Σταύρο,
Βαικούζη Μπάμπη,
Σαλαμανή Φώτη,
Σαλαμανή Στράτο,
Μπρίτσκο Γιάννη,
Χάιλα Πωλίνα ,
βιβλιοπωλείο Δημητριάδη,
βιβλιοπωλείο Βαταμίδη ,
Το παιχνίδι Αλεξ/πολης
Χαλάτσι Ντίνο,
Πέτρο Καλπάκα ,
Γιώργο Αποστολούδια ,
Σωπάση Φωτεινή Αιμοληπτήριο,
για τη ενίσχυση του χριστουγεννιάτικου μπουφέ:
Τον Γιώργο Βραχιώλια,
Λάσκαρη Παλαμαρούδα ,
Δεληγιάννη Νίκο,
Ιωάννα Γλήνια
Βαξεβάνη Σάββα, για τα υπέροχα γλυκά τους καθώς και όλους εσάς που φέρατε τα νόστιμα εδέσματα σας και ήταν παρά πολλά και υπέροχα ! Την :
Μαρία Βραχιώλια για το face painting και
Κούλα Δήλλη για την βοήθεια της .
Ευχαριστώ ακόμα όλους τους διοργανωτές και παρευρισκόμενους στην όμορφη αυτή γιορτή!
Το πιο μεγάλο και το πιο εγκάρδιο ευχαριστώ το οφείλω στο μοναδικό δήμαρχο μας κύριο Νίκο Γαλατούμο που πίστεψε στην ιδέα αυτή και βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις στην επίτευξη του στόχου μας.
Εύχομαι ολόψυχα από φέτος να είναι η αρχή και το ξεκίνημα ενός νέου θεσμού ο οποίος κάθε χρόνο θα είναι και πιο παραγωγικός και θα ανανεώνεται ώστε να προσφέρει χαρά, αγάπη, φως, χαμόγελα για όλα τα παιδιά. Τα παιδιά μας.
……………….
Σας εύχομαι «Χρόνια πολλά, Χρόνια καλά Και ευλογημένα με υγεία και αγάπη!»
Καλή Χρονιά!

Η υπεύθυνη της εκδήλωσης,
Κατερίνα Καραμήτσου Γιαννέλου .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *