Ενημέρωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 10/9/2019 στο Δήμο Σαμοθράκης μεταξύ των στελεχών της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης και της νέας Δημοτικής Αρχής.

Στη συνάντηση που έλαβε χώρο στο Δημαρχείο συμμετείχαν ο τεως Δήμαρχος Grafenberg κος Η. Dembek, το στέλεχος του γραφείου Θεσσαλονίκης της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κος Δ.Μπουτάσης και εκ μέρους του Δήμου η Αντιδήμαρχος κα Κατερίνα Καραμήτσου-Γιαννέλου και στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε η παρουσίαση των θεμάτων της ελληνογερμανικής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί από τον 2013 και είχε ενταθεί τα τελευταία χρόνια με την στενή συνεργασία με τον Δήμο του Holgenstein, ο οποίος εξασφάλισε για τον Δήμο μας ένα όχημα για την υδραυλική υπηρεσία το 2017 και συνέδραμε με την παροχή τεχνικού εξοπλισμού για τις υπηρεσίες του Δήμου, μετά τη θεομηνία του Σεπτέμβρη του 2017.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας και η διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας σε θέματα τουρισμού όπως η παροχή τεχνογνωσίας σε τοπικούς επαγγελματίες μέσω επισκέψεων στη Γερμανία, η προώθηση της ανταλλαγής νέων αλλά και παροχή υλικοτεχνικής υποδομής στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *