Ενημέρωση

Απάντηση για το Debate

Απάντηση για το Debate στον κο Βίτσα , από τον κο Γιώργο Χανό.

Στον οργανωτικό διάλογο όντως έχει υπάρξει χρονοτριβή, γιατί μεθοδικά, η μεν δική σας παράταξη προσπαθεί να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που από την αρχή επιθυμούσατε και μόνο, στο τηλεοπτικό debate και όχι στο δημόσιο εδώ στην Σαμοθράκη,

η δε «Ενωτικό κίνημα Σαμοθράκης» θέτει διαδικαστικά ζητήματα που δημιουργούσαν αιτίες καθυστέρησης.
Ως παράταξη, το γνωρίζετε καλά, και μεις αποδεχτήκαμε πολλούς όρους και μετατοπιστήκαμε αρκετά από την αρχική μας πρόταση για την επίτευξη της συμφωνίας. Να διευκρινίσουμε λοιπόν τα εξής:


1. Τα τηλεοπτικά, τα ραδιοφωνικά ή τα διαδικτυακά debate τα οργανώνουν συνήθως οι αντίστοιχοι δημοσιογράφοι που έχουν και την ευθύνη της διοργάνωσης. Debate δεν σημαίνει μόνο τηλεόραση. Όταν αυτά τα δυο συνδέονται με τόσο αποκλειστικό τρόπο – όπως τα συνδέετε εσείς- σημαίνει στημένο τηλεοπτικό show. Η βασική μας διαφωνία ήταν στο «στημένο» των ερωτήσεων, εμείς πάντα προτείναμε ελεύθερες ερωτήσεις από το κοινό.


2. Τα debate λοιπόν των ΜΜΕ γίνονται κατόπιν πρόσκλησης των μέσων και όχι του Δημάρχου. Να σας ενημερώσουμε λοιπόν πως τέτοια πρόσκληση δεν υπάρχει και πως σαν Δήμαρχος μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε σαν υποψήφιος όμως όχι. Καλή η μεθόδευσή σας για να ικανοποιηθούν αυτοί που στα ΜΜΕ σας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν πιάνει.


3. Σαν παράταξη προτάσσουμε πάντα τον ανοιχτό διάλογο εδώ στο νησί (εδώ ζούμε άλλωστε και εδώ γίνονται και οι εκλογές), για καλύτερη και αντικειμενικότερη ενημέρωση αλλά και έκφραση των συμπατριωτών μας. Μετα, μπορούμε να συμμετέχουμε και σε στημένα show


Αρχική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *