Ενημέρωση

Debate

Την αποδοχή όλων των υποψηφίων Δημάρχων έχει ο κος Αθανάσιος Βίτσας στην πρόσκληση για Debate που έκανε στις 21 Απριλίου.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ DEBATE ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.


Λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο προεκλογικός πολιτικός διάλογος πρέπει να αναβαθμιστεί, να αποκολληθεί από ξεπερασμένες πρακτικές και να επικεντρωθεί στα ουσιαστικά ζητήματα της Σαμοθράκης.
Για τους λόγους αυτούς και για να δοθεί η δυνατότητα στους δημότες να αξιολογήσουν ιδέες, προτάσεις και για να δομήσουν αντικειμενικά κριτήρια επιλογής, απευθύνω πρόσκληση για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των τριών υποψηφίων Δημάρχων.
Εκπρόσωποι των παρατάξεων θα συνεργαστούν για την ατζέντα καθώς και για τις οργανωτικές λεπτομέρειες.
Εκπρόσωπος για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ (Δ.Ε.Σ.Σ) είναι ο κος Νίκος Λαζανδρέας.

Αθανάσιος Βίτσας

Απάντηση απο Υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο . Μ. Χανό

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ DEBATE ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.
Επειδή την πατρότητα τέτοιων πρωτοβουλιών δεν πρέπει να την διεκδικεί κανείς, για την παράταξη μας από καιρό είναι αυτονόητο αυτό. 
Ο χρόνος περνάει γρήγορα και πρέπει να γίνουν τουλάχιστον δυο τέτοιοι δημόσιοι διάλογοι, φυσικά στην Σαμοθράκη, προτείνουμε ο πρώτος να γίνει ει δυνατόν μέσα στην περίοδο του Πάσχα και όσο πιο γρήγορα γίνεται . 
Εκπρόσωπος για την παράταξη μας ορίζεται η Κα Δάφνη Χαλκιά
Γιώργος . Μ. Χανός
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαμοθράκης 
«Σαμοθράκη 2020»


Απάντηση απο Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Γαλατούμο

Αποδοχή πρόσκλησης για debate υποψηφίων δημάρχων
Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, το Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης θεωρεί αναγκαία την διαδικασία διαλόγου και δημόσιας έκφρασης θέσεων και απόψεων.
Δεδομένη επομένως είναι και η αποδοχή της πρόσκλησης για δημόσιο debate των υποψηφίων Δημάρχων Σαμοθράκης το οποίο θεωρούμε ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί και μεταξύ υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.
Έχοντας ως αρνητικό παράδειγμα και προηγούμενο debate θέλουμε να επισημάνουμε ότι το ουσιαστικό για τους πολίτες της Σαμοθράκης είναι το πόσο θα σχετίζονται αυτά που η μελλοντική Δημοτική Aρχή θα υλοποιήσει με αυτά που προεκλογικά θα έχει δεσμευτεί.

Ορίζουμε ως εκπρόσωπο μας τον Κατεργάρη Δημήτρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *